Referencer

Fire eksempler, hvor jeg har løst forskellige kommunikationsopgaver for kunder og projekter - fra webtekst og pressekontakt til projektledelse og kurser.

Synliggørelse af smukt produkt

Jeg står for PR, tekst til katalog, hjemmeside, nyhedsbreve med mere, når Nordjyllands største marked for kunsthåndværk og design finder sted på Toldbod Plads. 

Opgaverne løses i tæt samarbejde med projektleder Linda Leifs fra fiels & ko.  

Vis værdierne

Der findes værdier i alt - ikke mindst i affald! Firmaet Jørgen Rasmussen Gruppen sorterer metallerne ud af slagger fra forbrændingsanlæg - jeg hjælper dem med at fortælle den gode historie om genanvendelse og miljøhensyn.  

Jeg har leveret struktur og tekst til Jørgen Rasmussen Gruppens hjemmeside og hjælper jævnligt firmaet med pressekontakt og lignende.

Lyrikken fylder Aalborg

Jeg er projektleder på Aalborgs lyrikfestival, 9000 ORD, der finder sted hvert andet år. 9000 ORD indtager byens scener, gader og caféer med oplæsning, poetry slam, lyrik-events med mere - senest i april 2012.   

Jeg holder tovene for en flok af frivillige digt-entusiaster og står desuden for PR, fundraising, tekst til katalog, nyhedsbreve og hjemmeside.

Brug pressen!

Iværksættere har brug for synliggørelse - aviserne har brug for gode historier. På Infolink Kursers forløb for iværksættere fortæller jeg jævnligt om, hvordan de to parter får størst mulig glæde af hinanden.

Det handler om at finde den gode historie om sin virksomhed, formulere den på en spændende og underholdende måde og formidle kontakten til medierne. Læs mere her om mine kurser i PR!

Kundeliste »

Jeg har løst opgaver for bl.a.: 

 

info@adhockommunikation.dk • Langelandsgade 39 • 9000 Aalborg 

 -