Kurser

ad hoc kommunikation holder kurser om kompetent formidling - både internt på virksomheder og i eget regi. Jeg har bl.a. følgende emner på repertoiret: 

E-mail nyhedsbreve - billigt og effektivt
E-mail nyhedsbreve er en billig og effektiv måde at markedsføre sit produkt eller sin ydelse på. Hvad kan et e-mail nyhedsbrev indeholde? Hvordan sætter du det op og sender det ud? Og hvem må du sende det til? Kurset fungerer som en workshop, hvor vi tager udgangspunkt i de tilstedeværende deltagere og deres muligheder.

Brug pressen!
Pressekontakt er et samarbejde mellem jer/jeres virksomhed og avisens journalister. I leverer de gode historier, så journalisterne har noget at skrive om - og redaktionel omtale giver jeres virksomhed en helt anden troværdighed end betalte annoncer. Få skærpet blikket på de gode historier i jeres virksomhed og få konkrete tips til, hvordan I skriver en god pressemeddelelse!

Bedre brevskrivning
Brevskrivning er en disciplin, som de fleste administrative medarbejdere - med vidt forskellig faglig baggrund - udøver hver dag. Det er vigtigt at få defineret en fælles sprogtone og at have styr på retskrivningen. Et kursus i bedre brevskrivning skaber sammenhæng med jeres øvrige kommunikation og sikrer et ensartet udtryk.

Salgsbreve, der sælger
Salgsbreve er der mange af på markedet. Skiller jeres sig ud fra mængden, og husker I at holde fokus på kundens behov (frem for jeres egne)? Jeg kommer med forslag til opbygning af det effektive salgsbrev og giver gode råd om levende sprog og en tone, der rammer rigtigt.   

Populært kursus »

Jeg holder jævnligt kurser i e-mail nyhedsbreve. Send mig en mail, hvis du er interesseret! 

 

info@adhockommunikation.dk • Langelandsgade 39 • 9000 Aalborg